5 Σεπ 2011

REDPLANET | "Μόνχε ή από Γενάρη"

O Βιθέντε Μόνχε είναι ο παίκτης στον οποίο φαίνεται να καταλήγει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς κανείς από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό δεν ικανοποιεί αρκετά τον Ισπανό τεχνικό.
Όπως σας είχε ενημερώσει το RedPlanet.gr από την Κυριακή (4/9), ο Βιθέντε Μόνχε ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους ποδοσφαιριστές για την αναπλήρωση του κενού που άφησε ο Άλμπερτ Ριέρα με την μετακίνηση του στην Γαλατάσαραϊ.


Πλέον ο 30χρονος Αργεντινός είναι το φαβορί στις προτιμήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν φαίνεται να πείθεται ιδιαίτερα από κανέναν από τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν προταθεί τα τελευταία 24ωρα στον Ολυμπιακό. Εξάλλου για τον Μόνχε, ο 47χρονος τεχνικός έχει σαφή εικόνα για το τι μπορεί να προσφέρει, αφού πέρσι τον είδε σε αρκετά ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Η συγκεκριμένη λύση, όπως και οι υπόλοιπες βέβαια, αφορά τους αγώνες των Πειραιωτών στην Ελλάδα και μόνο.

Για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μετακίνηση, θα πρέπει να υπάρξει μια βασική προϋπόθεση και αυτή δεν είναι άλλη από τον υποβιβασμό του Βόλου στην 'Δ Εθνική κατηγορία. Διαφορετικά μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει, καθώς ο Μόνχε δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Μαγνησίας.

Την Δευτέρα (5/9) είναι προγραμματισμένο το ραντεβού Βαλβέρδε - Κοβάσεβιτς για να εξεταστούν οι περιπτώσεις των Ασαμόα (από όσους έχουν προταθεί, έχει το προβάδισμα), Νιχάτ, Ντιούφ και Ακαλέ.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν δείχνει ενδιαφέρον για κανέναν από τους προαναφερθέντες και δύσκολα θα δώσει την συγκατάθεση του για την απόκτηση ενός εξ αυτών. Ειδικά η περίπτωση του Ντιούφ μοιάζει αδύνατη, καθώς ο παίκτης θεωρείται "τρελοκομείο", όσον αφορά τη συμπεριφορά του και ο Βαλβέρδε δεν θέλει να μπλέκει σε τέτοιες ιστορίες.

Αρκετά πιθανό (ίσως και το πιθανότερο...) είναι το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε καμία προσθήκη ποδοσφαιριστή αυτή την στιγμή και το θέμα να πάει για τον Ιανουάριο, όταν και οι λύσεις που θα έχουν οι ερυθρόλευκοι στα χέρια τους θα είναι απείρως περισσότερες και πιο ποιοτικές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου