31 Αυγ 2011

redplanet.gr || Βάντερσον: "Να γυρίσω έτοιμος για τον Ολυμπιακό"

Ο νεαρός Βραζιλιάνος, Βάντερσον, ο οποίος δόθηκε δανεικός στην Δόξα Δράμας για να αποκτήσει εμπειρίες "πρώτης" ομάδας, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα.



Ο Βάντερσον θα αγωνιστεί με τα "ασπρόμαυρα" της Δόξας Δράμας, καθώς δόθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για τη σεζόν 2011-12, ώστε να πάρει εμπειρίες.
Ο νεαρός Βραζιλιάνος μίλησε στην εφημερίδα "Γαύρος" και τόνισε ότι θέλει να γυρίσει "έτοιμος" ώστε να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν.
Πιο αναλυτικά ο Βάντερσον δήλωσε:
"Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για εμένα γιατί θα μπορέσω να αγωνιστώ σε μία ανδρική ομάδα και να αποκτήσω εμπειρίες. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα να παίξω σε μία ανδρική ομάδα, γιατί έτσι θα μπορέσω να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής. Αυτό που θέλω, είναι να μπορέσω να γυρίσω έτοιμος στον Ολυμπιακό.
Πρέπει να έχω υπομονή και να προπονούμαι σκληρά καθημερινά για να μπορέσω να πετύχω και να πάω καλά όλη τη χρονιά. Θέλω να βάλω πολλά γκολ και να πραγματοποιήσω καλές εμφανίσεις για να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και να διεκδικήσω κάτι καλό στο σύλλογο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου