30 Αυγ 2011

sport-fm.gr || Έρχεται σήμερα ο Ορμπάιθ!

Θέμα ωρών φαίνεται ότι είναι η απόκτηση του Πάμπλο Ορμπάιθ από τον Ολυμπιακό καθώς ο Βάσκος μέσος αναμένεται μέχρι το βράδυ της Τρίτης να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».



Ο 32χρονος μέσος της Μπιλμπάο τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση των Πειραιωτών και μέσα στις επόμενες ώρες θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Σε περίπτωση που αυτές είναι εντάξει, τότε ο παίκτης θα υπογράψει και θα αντικαταστήσει τον Μοϊσές Ουρτάδο ο οποίος θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα στην Γρανάδα.

Ο Ορμπάιθ αποτελεί προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε που επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, με τον Βάσκο οι «ερυθρόλευκοι» φτάνουν τις 12 μεταγραφές αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια. Οι προτάσεις για επιθετικό φτάνουν συνεχώς στα γραφεία της ΠΑΕ αλλά για την ώρα το αν θα αποκτηθεί ακόμα ένας στράικερ, δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου