17 Σεπ 2011

redplanet.gr || Ο Μώραλης εκλέχθηκε στην ΕΠΟ

Ο Γιάννης Μώραλης εκλέχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, ύστερα από την υποψηφιότητα που είχε βάλει για τις θέσεις που δικαιούται η Superleague.

Ο Δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, εκλέχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, μετά την υποψηφιότητα που είχε βάλει για μία από τις θέσεις των εκπροσώπων που δικαιούται η Superleague.
Ο Γιάννης Μώραλης, όμως, δεν θα είναι μόνος του, καθώς μαζί με τους Γιώργο Χριστοβασίλη, Στέφανο Αθανασιάδη και τον νέο Πρόεδρο της Superleague, Απόστολο Παπουτσάκη (του Εργοτέλη), θα είναι οι τέσσερις εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η απόφαση πάρθηκε ύστερα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague.


Πρόθεση της διοργανώτριας αρχής, πάντωςμ είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με 16 ομάδες κάτι που τόνισε μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου και ο πρόεδρος, Απόστολος Παπουτσάκης: "Η θέση της Super League είναι να συνεχίσει με 16 ομάδες. Πρόθεσή μας είναι μαζί με την Πολιτεία να συντομεύσουμε τις διαδικασίες για να μπούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο πρωτάθλημα με 16 ομάδες".

Όσον αφορά πως στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας ήταν και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Βόλου, ο κ. Παπουτσάκης είπε: "Δεν συμμετείχε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ήταν παρών αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου