3 Οκτ 2011

redplanet.gr || Απολογούνται Μιραλάς και Γέστε

Ενώπιον της διοίκησης του Ολυμπιακού θα απολογηθούν την Τρίτη (4/10) οι Κέβιν Μιραλάς (ίσως και σήμερα) και Φραν Γέστε, οι οποίοι έχουν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα.
Ο Κέβιν Μιραλάς θα απολογηθεί ενώπιον του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζου σήμερα ή αύριο(4/10), καθώς ο Βέλγος επιθετικός υπέπεσε σε παράπτωμα την στιγμή της αλλαγής του στο "Emirates", στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ για το Champions League.


Ο Μιραλάς δυσφόρησε έντονα για την απόφαση του Βαλβέρδε να τον αντικαταστήσει με τον Αμπντούν και οι δύο άνδρες είχαν μια συνομιλία την επόμενη μέρα, με τον 24χρονο φορ να εμφανίζεται μετανιωμένος για την συμπεριφορά του. Ο παίκτης αναμένεται να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο, που σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας φτάνει στις 10.000 ευρώ. Ενώπιον της διοίκησης αναμένεται να απολογηθεί και ο Φραν Γέστε (την Τρίτη) σχετικά με την απόφαση που φέρεται να πήρε αυτοβούλως, να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός πήγε στο Μπιλμπάο για να συμβουλευτεί τον προσωπικό του γιατρό και τελικά πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τις επόμενες τουλάχιστον 30 ημέρες. Στην ΠΑΕ είναι θεωρούν αντιεπαγγελματική την συμπεριφορά του παίκτη και ο Βάσκος άσος κινδυνεύει ακόμη και με διακοπή συμβολαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου