20 Οκτ 2011

sport24.gr || Κλοπ: "Ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως ήθελε"

Ο Ολυμπιακός έκανε το παιχνίδι του και η Ντόρτμουντ δεν είχε την δυνατότητα να ανταποκριθεί, σύμφωνα με τον τεχνικό της Γερμανικής ομάδας Γιούργκεν Κλοπ

Ο Ολυμπιακός έκανε το παιχνίδι του απέναντι στην Ντόρτμουντ, η οποία δεν είχε την δυνατότητα να ανταποκριθεί, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Γερμανικού συλλόγου τόνισε στην συνέντευξη Τύπου, πως το παιχνίδι στη Γερμανία κόντρα στον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολο.


Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιούργκεν Κλοπ:

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως ήθελε και στο πρώτο μέρος του δώσαμε το δικαίωμα να πάει στο ημίχρονο με το αποτέλεσμα υπέρ του. Υπάρχει διαφορά ποιότητας σε σχέση με το γερμανικό Πρωτάθλημα και το Champions League. Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έκανε το παιχνίδι του, αμύνθηκε όπως ήθελε και δεν είχαμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε.

Ο Ολυμπιακός ήξερα πως είναι καλή ομάδα, Δεν εξεπλάγην από την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε και γιατί χάσαμε. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε στον όμιλο, αλλά από εδώ και πέρα στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα ματς που απομένουν. Όπως είδαμε και απόψε, το παιχνίδι στη Γερμανία κόντρα στον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολο.

Στόχος μας στα επόμενα ματς είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Δεν είναι το καλύτερο πράγμα να χαρακτηρίζεσαι ως ομάδα με ταλέντο και να μην δικαιώνεσαι από τα αποτελέσματα. Δε νομίζω ότι επηρεάζει τη συγκέντρωσή μας ως ομάδα η έλλειψη εμπειρίας, αλλά αυτό που μας επηρεάζει είναι η έλλειψη γνώσης για τη συγκέντρωση που χρειάζονται αυτά τα παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου