24 Αυγ 2011

SPORTFM >> Κ.Νικολακοπουλος / ΡΑΝΤΑΡ : Μας έκλεψαν τον γκολκίπερ!

  • 23/08/2011, 22:31 | Διαβάστηκε 17413 φορές

Μας έκλεψαν τον γκολκίπερ! 
  Η είδηση προέρχεται από τα Σκόπια και είναι 100% έγκυρη. Ο πιτσιρικάς γκολκίπερ, τον οποίο είχε κλείσει ο Ολυμπιακός, όχι μόνο δεν θα έρθει στην Ελλάδα, αλλά ήδη υπέγραψε στην Ουντινέζε!


  Σήμερα απεσταλμένοι του ιταλικού συλλόγου πήγαν στα Σκόπια και πήραν την υπογραφή του Στόλε Ντιμιτριέφσκι, αλλά και το δελτίο του από την Ραμποτνίσκι, πληρώνοντας 550 χιλ. Ευρώ στην ομάδα του και 150 χιλ. Ευρώ τον χρόνο στον νεαρό (γίνεται 18 το Δεκέμβρη) γκολκίπερ, που έβγαλε μάτια στα παιχνίδια της ομάδας του με την Ανόρθωση για το Γιουρόπα Λιγκ. Κι ακόμη και στο 6-0 από τη Λάτσιο στη Ρώμη!

  Η Ουντινέζε θα κάνει το ίδιο κόλπο που θα έκανε κι ο Ολυμπιακός. Θα τον αφήσει έως τον Δεκέμβρη και θα τον πάρει τον Γενάρη, οπότε και θα έχει μπει στα 18 του ο Ντιμιτριέφσκι, τον οποίο είχε δει ο Κοβάσεβιτς πριν 15 ημέρες και θεωρητικά τον είχε κλείσει.

  Η είδηση επιβεβαιώνεται κι από το MacedonianFootball.com, το οποίο μάλιστα γράφει ότι τη μεταγραφή έκανε ένα ελληνικό πρακτορείο μάνατζερ, το Strategy Sports', που εκπροσωπήθηκε από τους Σκοπιανούς σκάουτερ Jovica Dimovski και Dejan Dimitrovski.

  Εγώ το παιδί δεν το ξέρω, αλλά για να τον ήθελε τόσο ο Κοβάσεβιτς, θα είχε δει ωραία πράγματα.

  Τέλος πάντων, για το μέλλον ο Ολυμπιακός έχει τον Μέγερι, που νομίζω πως δεν είναι καθόλου κακός και είδαμε ότι ήδη είναι το Νο 2 πίσω από τον Κοστάντσο, όπως είχα προβλέψει εδώ και δύο μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου