9 Σεπ 2011

ΤΗRYLOS.GR | "Τα λένε με "Κάνιο"

9/09/2011

Ο Άριελ Ιμπαγάσα είναι αδιαμφισβήτητα ο "εγκέφαλος" του Ολυμπιακού και ο άνθρωπος εκείνος από τα πόδια του οποίου φτιάχνεται το παιχνίδι της ομάδας. Η κλάση του 35χρονου άσου είναι δεδομένη και η παρουσία του στο ρόστερ κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Όταν μάλιστα προέρχεται από μια σούπερ σεζόν όπως η περσινή, οι απαιτήσεις είναι ανάλογες και για φέτος.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν κρύβουν ότι θέλουν να κρατήσουν για τρίτη χρονιά τον "Κάνιο" στον Πειραιά και ειδικά αν όλα πάνε και φέτος καλά, τότε πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι στο λιμάνι θα προσπαθήσουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του. Αρκεί βέβαια να είναι αυτό που θέλει και ο ίδιος ο παίκτης, αλλά δεν διαφαίνεται κάτι διαφορετικό. Η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι άριστη ως τώρα.



Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση και τον Ιμπαγάσα για θέματα του 35χρονου άσου και όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", είναι δεδομένο πως θα μιλήσουν και για το μέλλον του. Εντάξει, είναι νωρίς ακόμα, όμως στον Ολυμπιακό θέλουν να ξέρουν τις προθέσεις του παίκτη, ώστε να γνωρίζουν το πως θα κινηθούν στο ζήτημα της παραμονής του.

Πάντως, όλα συγκλίνουν στο ότι είναι πολύ πιθανό ο Αργεντινός να... ρίξει άγκυρα για τρίτη χρονιά στο λιμάνι του Πειραιά για λογαριασμό της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Αν μάλιστα, συνυπολογίσουμε ότι αρνήθηκε χωρίς καν να το συζητήσει, πρόταση από τα Εμιράτα με πολύ καλές αποδοχές, αυτό φανερώνει ότι θέλει να παίζει σε υψηλό επίπεδο και αυτό ο Ολυμπιακός το εξασφαλίζει.
πηγη : http://www.thrylos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου