6 Σεπ 2011

THRYLOS.GR | "Έτοιμος για Πειραιά o Moνχε!"


06/09/2011
Ο Βιθέντε Μόνχε είναι ο μοναδικός υποψήφιος να ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αρκεί βέβαια να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Την περίπτωση του Αργεντίνου έχει εγκρίνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε και η μεταγραφή του θα εξαρτηθεί από το αν παραμείνει στην κατηγορία η βολιώτικη ομάδα.

Συν τοις άλλοις στον Θρύλο δεν θέλουν να χαλάσουν τις σχέσεις τους με την ομάδα της Θεσσαλίας και μόνο εφόσον υπάρξει κάποιο τετελεσμένο που δεν θα της επιτρέψει να αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα, θα προχωρήσουν οι Πειραιώτες για τον παίκτη...



Με πολύ κολακευτικά λόγια για τον παίκτη μίλησε ο μέχρι πρότινος προπονητής του Μάκης Κατσαβάκης στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».

«Θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο ατού του είναι ότι "έχει" το ένας με έναν. Τον βοηθάει πολύ η ντρίμπλα, δεν κολλάει πουθενά και άντε να τον τζαρτζάρεις. Είναι δυνατός, μπουκάρει, ψάχνει το γκολ και με το κεφάλι και με το πόδι», είπε ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και συνέχισε: «Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχει συνειδητή αμυντική προσφορά. Και εξίσου παθιασμένη με την επιθετική. Σε γενικές γραμμές είναι ένας παίκτης νικητής. Θεωρώ ότι μπορεί να “πιάσει” στον Ολυμπιακό και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην περίπτωση που γίνει τελικά παίκτης του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου