28 Αυγ 2011

REDPLANET.GR | Φαβορί ο Γέλεν για επιθετικός

Ο Πολωνός στράικερ, Ιρένεους Γέλεν, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος, αποτελεί το πρώτο φαβορί για την θέση του γρήγορου επιθετικού που έχει ζητήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε। Οι άλλες λύσεις για την θέση.



Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφόσον είναι εφικτό, να αποκτηθεί ένας επιπλέον γρήγορος και ψηλός επιθετικός, ώστε να ενισχυθεί περισσότερο η ερυθρόλευκη γραμμή κρούσης της ομάδας.



Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενημέρωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε πως θα γίνει προσπάθεια απόκτησης ενός ακόμη επιθετικού και στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών. Όπως όλα δείχνουν, όμως, φαβορί για την θέση είναι ο 30χρονος (9/4/1981) γρήγορος Πολωνός στράικερ, Ιρένεους Γέλεν, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Οσέρ, ύστερα από πέντε χρόνια (2006-2001) παρουσίας του στον σύλλογο, έχοντας πραγματοποιήσει σπουδαίες χρονιές στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Το στυλ του Ιρένεους Γέλεν θυμίζει λίγο Κέβιν Μιραλάς, από πλευράς πως μπορεί να αγωνιστεί με άνεση είτε ως σέντερ-φορ στην κορυφή της επίθεσης, είτε ακόμη και στα άκρα ως χαφ-εξτρέμ, όντας δεξιοπόδαρος και ταχύτατος, έχοντας έφεση στο γκολ. Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός, βέβαια, την περασμένη σεζόν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα η Οσέρ να διστάσει να του ανανεώσει το συμβόλαιο και αυτή την στιγμή, λίγες μέρες πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος (31η Αυγούστου), δεν έχει βρει ακόμη ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Προέρχεται, πάντως, από τέσσερις γεμάτες χρονιές στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Οσέρ, με μοναδικό μειονέκτημα του την περσινή κακή περίοδο.
Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, η περίπτωση του Ιρένεους Γέλεν βρίσκεται στην κορυφή της ερυθρόλευκης μεταγραφικής λίστας για την θέση του σέντερ φορ, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει καλή γνώμη για την αξία του Πολωνού επιθετικού, τόσο γιατί είναι ψηλός (1।85μ.) και γρήγορος, όσο και γιατί πρόκειται και για έναν γρήγορο και ευέλικτο στράικερ, με το ετήσιο κασέ του ποδοσφαιριστή να είναι προσιτό. Παράλληλα, υπάρχουν και άλλα ονόματα παικτών στους υποψήφιους, όπως ο Ιταλός Βιτσέντζο Ιακουίντα (αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού) της Γιουβέντους, ο ακριβός (ζητάει κοντά στα 2.000.000 ευρώ ετησίως) Γάλλος σκόρερ, Νταβίντ Τρεζεγκέ, ενώ υπάρχει φημολογία και για τον 22χρονο Βούλγαρο διεθνή, Σπας Ντέλεφ, της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.


πηγή redplanet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου