Ένα βήμα από την Εθνική Ελλάδας βρίσκεται ο αριστερός φουλ μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει κερδίσει τον Φερνάντο Σάντος με τις εμφανίσεις του και του έχει διαμηνύσει ότι τον υπολογίζει.

Ως γνωστόν, ο ερυθρόλευκος άσος έχει ελληνικές ρίζες, αφού ο πατέρας του έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα, ενώ η μητέρα του είναι μισή Γερμανίδα μισή Ουρουγουανή. Όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr πριν από μερικές εβδομάδες, ο Χολέβας είχε αρχίσει τις διαδικασίες για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο, και πλέον ο δικηγόρος του έχει στα χέρια του τα απαραίτητα έγγραφα, και μάλιστα τα έχει ήδη στείλει μεταφρασμένα στο δημαρχείο των Τρικάλων.
Τις επόμενες μέρες ο παίκτης του Ολυμπιακού θα μεταβεί στη Θεσσαλική πόλη για να εκδώσει το ελληνικό διαβατήριό του και την αστυνομική του ταυτότητα. Παράλληλα, η ΕΠΟ έχει επικοινωνήσει με τον Ολυμπιακό για την πιθανότητα να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών.
Εκτός απροόπτου λοιπόν, ο Χοσέ Χολέβας θα βρεθεί στην Εθνική ομάδα μέσα στην τρέχουσα σεζόν, μια και ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει ενημερώσει σχετικά και θεωρεί πολύ αξιόπιστη λύση τον 27χρονο άσο, ο οποίος θα καλύψει την θέση που αυτή τη στιγμή μοιράζονται ο Τζαβέλλας με τον Σπυρόπουλο.

πηγη :  http://www.gazzetta.gr/node/219089