26 Αυγ 2011

ΒΑΜ.GR >> Στόχος η τρίτη θέση

Απο το bam.gr σχολιαζει για την κληρωση ο Μ.Χριστογλου.


Η αλήθεια είναι πως αυτή η κλήρωση δεν ήταν και η ιδανικότερη για τον Ολυμπιακό, μια και το κακό ήταν πως στο τέλος μας προέκυψε και η Ντόρτμουντ ως αντίπαλος. 

Μπορεί ως ονόματα η Μαρσέιγ και η Αρσεναλ να προκαλούν σεβασμό, δεν θα έλεγα δέος, αλλά φέτος για την ώρα δεν δείχνουν αχτύπητες.
Βέβαια για τους «κανονιέρηδες» αυτό που οφείλει να πει κανείς είναι ότι παρά το γεγονός πως πήγαν με αρκετά κακή ψυχολογία στο «Φρίουλι», κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να πάρουν την πρόκριση.
Από την άλλη, η Μαρσέιγ δεν παύει να είναι μια δυνατή και έμπειρη ομάδα, ωστόσο δεν δείχνει και φέτος να έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν. Το χειρότερο σενάριο ωστόσο ήρθε στο φινάλε, μια και η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που έκλεισε τον όμιλο και φυσικά έκανε την κατάσταση πολύ δύσκολη.
Ισως, δε, να είναι πολύ χειρότερο το γεγονός πως ο όμιλος δείχνει ανοικτός, μια και δεν υπάρχει η ομάδα που θα καθαρίσει όλα τα παιχνίδια.
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει το χρέος του. Να θωρακιστεί στις υπόλοιπες ημέρες που απομένουν στη μεταγραφική περίοδο και να πάρει τον παίκτη που του λείπει στη μεσαία γραμμή.
Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένω πάντως να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο, απέναντι σε ισχυρές ομάδες και να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους. Εκ των πραγμάτων το έργο του Ολυμπιακού είναι πολύ δύσκολο, γι' αυτό και σαν βάση πρέπει να μπει η κατάκτηση της 3ης θέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου