26 Αυγ 2011

ΤΗΕΟ >> Αστερια και...Ραφικ




Καλησπερα σας φιλοι και καλως ορισατε στο blog,

Δυο τα θεματα που θα ασχοληθουμε σημερα.Η κληρωση αλλα και ενα σεναριο "συνομωσιας" που μου καρφωθηκε.


Παμε στην κληρωση.Αναμικτα τα συναισθηματα σημερα με την κληρωση του CL που ναι μεν ειναι δυσκολη αλλα ο "καλος" Ολυμπιακος μπορει να ελπιζει.

Μπορει καλλιστα να τερματισει απο 1ος εως 4ος σε εναν ομιλο ΦΩΤΙΑ για τα δεδομενα της διοργανωσης.Ενα σχολιο για τον ομιλο :

Αρσεναλ : Δεν θα εχει καμια σχεση με την Αρσεναλ αυτη την στιγμη.Οι πωλήσεις των Φαμπρεγκας και Νασρι θα φερουν καποιες μεγαλες αγορες στην δυση του μεταγραφικου παζαριου.

Μαρσειγ : Δυσκολο το Βελοντρομ για καλο αποτελεσμα.Δυνατη ομαδα ταχυτατη και θα παρουσιαστει σοβαρη οπως ολα τα χρονια που εχει συμμετασχει στους ομιλους.

Ντορτμουντ : Η πρωταθλητρια Γερμανιας κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι το ΜΕΓΑΛΟ φαβορι του ομιλου.ΟΜΑΔΑ με ολη την σημασια της λεξεως,οχι βασισμενη στα ονοματα,στους φαντεζι παιχτες και το φοβερο ροστερ,αλλα στην πιστη του προπονητη της και της τεραστιας ιστοριας της.

Παμε τωρα σε ενα αλλο ζητημα...
Κατα την διαρκεια της κληρωσης και την στιγμη οπου απο την κληρωτιδα του Γ Ομιλου βγαινει η ΛΙΛ το πλανο του καναλιου γυρναει στον Ραφικ Τζιμπουρ που φαινεται προβληματισμενος μεν αλλα χαρουμενος δε για την κληρωση.Η ερμηνεια μου για μια τετοια κινηση εχει δυο πιθανα σεναρια.Το ενα ειναι οτι ο Ραφικ ηθελε πραγματικα να φτασει καποια μερα στην βασικη 11αδα της ΛΙΛ και ποτε δεν το εκρυψε,το αν θα τα καταφερει ειναι δικο του θεμα.Το αλλο ομως σεναριο ειναι ο Γαλλοαλγερινος να εχει ΗΔΗ συμφωνησει με τους πρωταθλητες Γαλλιας και το σημαντικοτερο απο ολα ειναι ο Ολυμπιακος να εχει συναινεσει στην μεταγραφη του.

Αυτη η ξαφνικη μεταστροφη των μεταγραφικων στον "γρηγορο επιθετικο" τυπου Τζιμπουρ μπορει καλλιστα να ειναι ενας προπομπος οτι μεσα στο υπολοιπο 10μερο που κλεινουν οι μεταγραφες,να δουμε τον Ραφικ να φευγει και να πηγαινει στην ομαδα της καρδιας του. Ουδεις αναντικαταστατος....ΑΛΛΑ ο σχεδιασμος του ροστερ για την νεα σεζον ειναι επιπεδου...ΖΕΛΑ. Δεν μπορεις να εχεις 15 υπο-παραχωρηση παιχτες και να ασχολεισαι στις 25/8 για το αν θα φυγει ο βασικος σου σεντερ-φορ.Αυτος που στο δευτερο μισο περυσι σου εβαλε 8 και θα εβαζε 18 αν τα ματς καιγανε και δεν ειχαμε κατακτησει την κουπα απο τον Φλεβαρη.

Θεωριες συνομωσιας στις οποιες -οπως θα διαπιστωσετε στα επομενα μου ποστ- τις βγαζω στο κλαρι πιο γρηγορα απο οτι ο Βαλβερδε ψωνιζει απο τον Ιμπανιεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου