31 Αυγ 2011

SPORTFM | "Παλεύει με το χρόνο για Μπέντνερ"

Παλεύει με το χρόνο για Μπέντνερ…

31/08/2011, 07:08 
Το μεγαλύτερο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Στους «ερυθρόλευκους» προτάθηκε ο Νίκλας Μπέντνερ της Άρσεναλ, αλλά ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός για τους πρωταθλητές Ελλάδος, οι οποίοι όμως θα παλέψουν μέχρι τέλους για την απόκτηση ενός φορ που θα κάνει τη διαφορά.


Όπως προέκυπτε αργά το βράδυ από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός στράικερ δεν θα σταματήσουν μέχρι της 20:00, όταν και είναι η καταληκτική ώρα των μεταγραφών. Από την πλευρά της πειραϊκής ομάδας τονιζόταν: «Έγινε μία προσπάθεια για έξι-επτά ημέρες για ακόμα ένα φορ που θα έκανε τη διαφορά, τέτοια περίπτωση δεν προέκυψε και συνεχίζουμε με την τριπλέτα Μιραλάς, Τζεμπούρ και Πάντελιτς».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως δεν τα έχει… παρατήσει. Οι συνεχείς επαφές με μάνατζερ και ομάδες δείχνουν ότι θα συνεχιστεί και σήμερα η αναζήτηση, ειδικά από τη στιγμή που προτάθηκε ο Νίκλας Μπέντνερ. Η περίπτωση του επιθετικού της Άρσεναλ, φυσικά, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Ο Δανός στράικερ κοστίζει περί τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν μπορούν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Συζητήσεις, πάντως για το δανεισμό του θα γίνουν και σήμερα, αν και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Οι απαιτήσεις του 23χρονου φορ φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ποσό που επίσης είναι ιδιαίτερα υψηλό. 

πηγη : sportfm 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου