29 Αυγ 2011

WOOP.GR | LIVE απο την παρουσιαση!


Τους λόγους που επέλεξε τον Ολυμπιακό, αλλά και τους στόχους του με την ερυθρόλευκη φανέλα έθεσε ο Ζαν Μακούν κατά τη σημερινή του παρουσίαση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρουσία του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη.


«Ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να με φέρει σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Αισθάνομαι πολύ καλά για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν στην Ελλάδα και ειδικά τους φιλάθλους που ήρθαν μέχρι εδώ για μένα. Πραγματικά τους ευχαριστώ. Έχω έρθει εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να μεγαλώσει. Εϊμαι στην υπηρεσία των προπονητών και της διοίκησης για να προσφέρω όσα μπορώ και να βοηθήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Από 'δω και πέρα μένει μόνο ένα πράγμα, να ξεκινήσουμε δουλειά», ήταν το αρχικό του σχόλιο.

ΤΙ είναι αυτό που σε έψησε να έρθεις στον Ολυμπιακό; Και πώς βλεπεις τα παιχνίδια με την Μαρσέιγ;

«Δεν μπορώ να πω ότι αποτελεί πλεονέκτημα ή μειονέκτημα να παίξουμε εναντίον της Μαρσέιγ. Γνωρίζω τη Μαρσέιγ. Θεωρώ ότι γενικά ο όμιλος είναι δύσκολος και όλοι έχουν εξίσου ευκαιρία να περάσουν στην επόμενη φάση. Όσον αφορά στα κίνητρα που πείστηκα στον Ολυμπιακό να έρθω, όταν μίλησα με τη διοίκηση ήταν πιεστική και επίμονη ότι με ήθελε πολύ. Αυτό με έψησε. Ήρθα εδώ σε έναν σύλλογο που έχει συνήθεια να κερδίζει. Εκτός από τον τίτλο, θέλω και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.»
Προ διετίας έφτασες με τη Λιόν στα ημιτελικά. Ποια τα κριτήρια για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός ψηλά; Κι αν το γκολ σου με την Ρεάλ ήταν ένα από τα καλύτερα που σημείωσες ποτέ.

«Όντως πριν από δύο χρόνια κάναμε πολύ καλή πορεία. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, αποκλείσαμε μεγάλες ομάδες; Όπως τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από εκεί και πέρα εύχομαι να κάνουμε ακριβώς το ίδιο με τον Ολυμπιακό να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά και να παίξουμε καλή μπάλα.»

Πώς βλέπει το ότι σε χαρακτηρίζουν ως νέο Καρεμπέ; Σου φέρνει πίεση αυτό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που μου λέτε. Δεν θέλω να κάνω σύγκριση,. Για εκείνον έχω να πω ότι είναι φοβερός άνθρωπος με φοβερή καριέρα. Αξίζει σεβασμός απ' όλους μας κι εγώ έχω έρθει στον Ολυμπιακό για να δώσω τα πάντα και να βοηθήσω.»

Μαρινάκης: «Περιμένετε και άλλη έκπληξη!»


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του τόνισε: «Θα ήθελα να καλοσωρίσω στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού τον Μακούν. Είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και Τσάμπιονς Λιγκ., Διακρίνεται στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Ερχεται στην Ελλάδα στην πιο παραγωγική του ηλικία. Εύχομαι να είναι υγιής και να ενταχθεί το συντομότερο δυνατόν στην οικογένεια του Ολυμπιακού μας. Προσωπικά υλοποιώ αυτό για το οποίο δεσμεύτηκα όταν πήρα τον Ολυμπιακό, παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί. Είχα πει ότι θα έπαιρνα ποδοσφαιριστές για να βελτιώσω την ομάδα του Ολυμπιακού για το ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνω το καλύτερο δυνατό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χαίρομαι που είδα τον κόσμο έξω από την ΠΑΕ και θα χαρώ να τον δω και στο Καραϊσκάκη. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει ένα καλό ποδόσφαιρο.

Τι είναι αυτό που σας ωθεί να προχωράτε σε επενδύσεις;
Παιδιά έχουμε έρθει σήμερα όπως έχω πει κι άλλες φορές για τον κ. Μακούν. Θα έχουμε την ευκαιρία να τα αναλύσουμε σε μία συνέντευξη Τύπου τις επόμενες μέρες. Αλλά όπως είπα προηγούμενώς έχω δεσμευτεί ότι θέλω έναν δυνατό Ολυμπιακό, έναν Ολυμπιακό να κατακτά άξια το ελληνικό πρωτάθλημα και να προσφέρει θέαμα. Από εκεί και πέρα στην Ευρώπη θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτός είναι ο λόγος. Εχουμε φέρει έναν σημαντικό παίκτη στην Ελλάδα.
Θα περιμένουμε και άλλη έκπληξη για τους φίλους του Ολυμπιακού;
Να περιμένετε κι άλλη έκπληξη. Αναλόγως τι εννοείτε έκπληξη;
Έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή
Να τον περιμένετε.
Θα αφορά στη θέση του χαφ ή του επιθετικού;
Στη θέση του τερματοφύλακα (γέλια). Τι με ρωτάτε; Να κάνουμε και λίγη πλάκα.

πηγη : http://www.woop.gr/content/38176/polu-psela-me-ton-olubiako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου