11 Σεπ 2011

novasports.gr | Έτοιμοι οι Κοστάντζο και Ιμπαγάσα

Μειώθηκαν στο ελάχιστο τα προβλήματα του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς τόσο ο Φράνκο Κοστάντσο, όσο και ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκαν την Κυριακή κανονικά. Όπως αναμενόταν, ο μεν Αργεντινός τερματοφύλακας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι, ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και την Τρίτη το βράδυ θα υπερασπιστεί την εστία των πρωταθλητών Ελλάδα στον αγώνα με την Μαρσέιγ στο Φάληρο.


Ο δε Ιμπαγάσα αποθεραπεύτηκε πλήρως και προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με τους συμπαίκτες τους. Υπενθυμίζουμε πως είχε τραυματιστεί στο γόνατο στις 13 Αυγούστου, στην φιλική αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ακολούθως υποβλήθηκε σε επέμβαση εξαιτίας της οποίας έμεινε εκτός δράσης για έναν μήνα. Πλέον, είναι θέμα του Ερνέστο Βαλβέρδε αν θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς με την Μαρσέιγ.

Ένα μικροπρόβλημα στους κοιλιακούς ανάγκασε τον Γιάννη Φετφατζίδη να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Όμως, δεν υπάρχει ανησυχία και από το ιατρικό τιμ των «ερυθρολεύκων» εκφράζεται η βεβαιότητα πως τη Δευτέρα θα γυμναστεί κανονικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Μαρσέιγ με την προπόνηση που θα γίνει τη Δευτέρα στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης για διάστημα 15 λεπτών. Νωρίτερα, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου