12 Σεπ 2011

WOOP.GR | Μιραλάς: «Όπως στο Βελοντρόμ!»

12/9/11

Ο Κέβιν Μιραλάς έχει ξανασκοράρει με αντίπαλο την Μαρσέιγ και ευχήθηκε να το ξανακάνει στον αυριανό αγώνα του Champions League 
 
Ο μεγάλος αγώνας του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ για το Champions League πλησιάζει και άπαντες περιμένουν την ώρα που οι δύο ομάδες θα παραταχθούν στο γήπεδο και θα ακουστεί ο ύμνος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο Κέβιν Μιραλάς μάλιστα που έχει ξαναγωνιστεί απέναντι στους Γάλλους για τη Ligue 1 το 2008 μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" ευχόμενος να σκοράρει ξανά επί των Μασσαλών όπως είχε με τη Λιλ.

Τότε ο Μιραλάς είχε βάλει δύο γκολ με τη μία ασίστ μάλιστα να του την έχει δώσει ο Μακούν.
«Ήταν ένα καλό ματς για μας. Ήμασταν σε καλή μέρα και εγώ και η ομάδα. Φυσικά και θυμάμαι το παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο Βέλγος επιθετικός, και πρόσθεσε: «Ας μην βάλω δυο, ας βάλω ένα γκολ. Μπορεί να είναι αρκετό. Μακάρι να μπορέσω να σκοράρω, το θέλω πολύ. Το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα και όχι να σκοράρω εγώ. Ο συνδυασμός των δυο είναι πάντα το καλύτερο».
Ακόμη μίλησε και για την παρουσία του Μακούν σ' εκείνο τον αγώνα: «Είχε βάλει και ο Ζαν γκολ σ’εκείνο το ματς με την Λιλ. Είναι ωραίο που είμαστε τώρα εδώ στον Ολυμπιακό μαζί. Είναι εξαιρετικός παίκτης και θα βοηθήσει γενικότερα, όχι μόνο κόντρα στην Μαρσέιγ».

πηγη : http://www.woop.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου