14 Σεπ 2011

ΤΗRYLOS.GR | Η συνεντευξη τυπου του Βαλβερδε

14/09/2011

 
 
Ρεαλιστής ο τεχνικός του Θρύλου μιλώντας στο Mega μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μαρσέιγ αναφέρθηκε στην ανωτερότητα των Γάλλων όσον αφορά τουλάχιστον τον τομέα της φυσικής κατάστασης. Δεν χρησιμοποίησε ως δικαιολογία το γεγονός ότι λείπουν τα επίσημα παιχνίδια, ενώ επανέλαβε ότι κύριος στόχος του Θρύλου είναι το πρωτάθλημα.  

Αναλυτικά είπε:


Για το εάν πλήρωσε το ότι έπαιξε χωρίς επίσημα παιχνίδια στα πόδια του:
«Ηταν μειονέκτημα για μας σε αντίθεση με την Μαρσέιγ που εμφανίστηκε έτοιμη. Δεν θέλουμε να εστιάσουμε σε αυτό, η Μαρσέιγ είναι δυνατή ομάδα, ήμασταν χειρότεροι στο πρώτο μέρος, μας πιέζανε. Στο δεύτερο ήμασταν ισοδύναμοι θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει όμως δεν τα καταφέραμε, η Μαρσέιγ έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση, είναι μια πολύ καλή ομάδα»

Για το ότι υπήρξε κούραση στο 2ο ημίχρονο:
«Η αλήθεια είναι πως η Μαρσέιγ είναι πολύ καλύτερη σε φυσική κατάσταση απ ότι εμείς και πολύ δυνατή ομάδα. Γι αυτό έπρεπε να εστιάσουμε στο πρώτο ημίχρονο, αντιθέτως, το κάναμε στο δεύτερο όταν πια υπήρχε κούραση, τα τελευταία 20 λεπτά ο Μιραλάς δεν άντεχε άλλο…».

Για το τι πρέπει να περιμένουμε από δω και στο εξής:
«Εχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι πρωταρχικός στόχος πρωτάθλημα και ότι το Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν κάτι έξτρα για μας, στο Λονδίνο θα πάμε να κερδίσουμε αλλά γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις αντιπάλους πολύ δυνατούς όπως φάνηκε και σήμερα. Δεν καταφέραμε να `χουμε πολλές ευκαιρίες όπως είμαστε συνηθισμένοι στο πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ διαφορετικό, όταν προσπαθείς για να δημιουργήσεις παραπάνω ευκαιρίες, τότε ρισκάρεις».

Για το εάν ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιώρου μπορεί με τον καιρό να γίνει και 90λέπτου:
«Αυτό είναι που προσπαθούμε να κάνουμε, προσπαθούμε να ανεβάσουμε τον ρυθμό της ομάδας, έχουμε πολλούς νέους παίκτες, όταν ο αντίπαλος μπαίνει στην περιοχή μας είναι πολύ δύσκολο για μας».
 
πηγη : http://www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου