15 Σεπ 2011

sentragoal.gr || Παίκτες για Βαλβέρδε: «Διάβασε σωστά το ματς»

Ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε το στόχο του στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μαρσέιγ, ωστόσο ένα στοιχείο που παρουσιάζει ενδιαφέρον αφορά όσα έλεγαν οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας για την τακτική που ακολούθησαν βάσει των οδηγιών του Βαλβέρδε, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:
«Ο προπονητής διάβασε σωστά το παιχνίδι. Οσα μας είχε πει για τον τρόπο παιχνιδιού της Μαρσέιγ ήταν σωστά και έτσι ακριβώς έπαιξε η αντίπαλός μας. Από αυτή την άποψη δεν αιφνιδιαστήκαμε, αλλά το θέμα είναι πως δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα.



Αυτό οφείλεται και στο γεγονός πως τις δικές μας ευκαιρίες στον αγώνα δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο για να πιέσουμε τη Μαρσέιγ και στο 51' δεχτήκαμε το γκολ. Εκεί άλλαξε και η ψυχολογία μας».
Θα μιλήσει ο Ερνέστο

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν χθες ρεπό, αλλά σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν στου Ρέντη, με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις επτά. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να μιλήσει στους «ερυθρόλευκους» για όσα έγιναν στο ματς με τη Μαρσέιγ αλλά και για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου