23 Σεπ 2011

sport-fm.gr || Χωρίς οκτώ στην Κρήτη

Με αρκετά προβλήματα απουσιών θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Εργοτέλη στην Κρήτη, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στην Αθήνα έμειναν οι Γέστε, Φέισα, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Δασκαλάκης, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος και Ποτουρίδης, λόγω τραυματισμών ή ανετοιμότητας.

Αγώνα δρόμου κάνει ο Φρανθίθκο Γέστε για να προλάβει τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Άρσεναλ. Ο Ισπανός μέσος συνέχισε και κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης το ατομικό πρόγραμμά του και παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα «πετάξει» για Λονδίνο. Εκτός του 32χρονου χαφ, ατομικό έκαναν και οι Μανιάτης, Φετφατζίδης, σε αντίθεση με τον Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά δεν «κόπηκε» από την αποστολή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να διατηρήσει σχήμα με Τζεμπούρ και Μιραλάς βασικούς στην επίθεση, με τον Χαβίτο να διεκδικεί θέση στα δεξιά, όπως και ο Αμπντούν, εκτός αν παίξει και πάλι από την αρχή ο Πάντελιτς και πάει στην κορυφή. Στα χαφ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ και ένας εκ των Μακούν, Ορμπάιθ θα συνθέσουν την τριάδα, ενώ οι τέσσερις της άμυνας θα είναι οι Χολέμπας, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ και Μοντέστο ή Τοροσίδης. Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Κοστάντσο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Χαβίτο, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου