9 Οκτ 2011

redplanet.gr || Η "κατάρα" του Τοροσίδη


Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές ο Βασίλης Τοροσίδης έχει γυρίσει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική με πρόβλημα τραυματισμού και μάλιστα σοβαρό. Το RedPlanet.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει το πως το πάθος του αρχηγού με την Εθνική έχει μετατραπεί σε... εφιάλτη.
Είναι τουλάχιστον άδικο να κατηγορείται από μερίδα των ΜΜΕ, ο Βασίλης Τοροσίδης για κάποιες άτυχες στιγμές του, φορώντας την γαλανόλευκη.
Δυστυχώς μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι τραυματισμοί, με τους παίκτες να είναι αυτοί που περνούν την μεγαλύτερη ταλαιπωρία απ' όλους.

Σε λίγο, κάποιοι θα φτάσουν στο σημείο να τα... βάζουν με ποδοσφαιριστές, διότι έπαιξαν παθιασμένα σε αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, λες και όταν αγωνίζονται με τους συλλόγους τους, φυλάνε τα πόδια τους.

Ο "Τόρο", λοιπόν, τόσο με την Εθνική όσο και με τον Ολυμπιακό διακρίνεται για το πάθος του και φροντίζει σχεδόν πάντα να τα δίνει όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε, αν κάποιοι χρησιμοποιούν ως μέτρο σύγκρισης τους τραυματισμούς να αναφέρουμε ότι, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει τραυματιστεί συνολικά 4 φορές, ενώ με τον Ολυμπιακό σχεδόν ισάριθμες. Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τους τραυματισμούς του Τοροσίδη με την Εθνική ομάδα.

Ράγισμα στα πλευρά, 20 μέρες εκτός

Η αρχή έγινε πέρυσι στο Μουντιάλ και στον αγώνα με την Αργεντινή στις 23 Ιουνίου, όταν μετά από χτύπημα που δέχτηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, υπέστη ράγισμα στα πλευρά. Έτσι, έμεινε, εκτός για 20 μέρες. Μάλιστα, η συγκεκριμένη διάγνωση έγινε όταν γύρισε ο παίκτης από την άδεια που του είχε χορηγηθεί ελέω των υποχρεώσεων του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Θλάση και 15 μέρες έξω

Στις 17 Νοεμβρίου του 2010, η Εθνική έδωσε φιλικό με την Αυστρία με τον Τοροσίδη να παθαίνει θλάση πρώτου βαθμού στον μακρύ προσαγωγό δεξιά. Το διάστημα απουσίας του από την δράση ήταν 15 μέρες, με αποτέλεσμα να χάσει τις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ, Εργοτέλη και ΑΕΚ.

Νέα θλάση, 20 μέρες εκτός

Το τρίτο κρούσμα τραυματισμού του Βασίλη Τοροσίδη με την Εθνική, έλαβε χώρα στις 11 Αυγούστου του 2011, με τον διεθνή άσο να τραυματίζεται στον αγώνα με την Βοσνία, για τα προκριματικά του Euro. Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί  θλάση πρώτου βαθμού στον έξω θυροειδή μυ του δεξιού του ισχίου και έμεινε εκτός δράσης για 20 μέρες.

Και η... κατάρα συνεχίζεται

Την ώρα που ο Βασίλης Τοροσίδης είχε επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και είχε πραγματοποιήσει ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού, είδε την τύχη να του... γυρίζει την πλάτη. Την Παρασκευή (7/10) μετά από σύγκρουση του με τον Στρίνιτς υπέστη νέο ράγισμα στα πλευρά και χάνει σίγουρα τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση του Champions League με την Ντόρντμουντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου