9 Οκτ 2011

sport24.gr || Χάνει ΑΕΚ και Ντόρτμουντ ο Φέισα

Δίχως τον Λιούμπομιρ Φέισα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα σε ΑΕΚ (εκτός) και Ντόρτμουντ (εντός), μετά τον τραυματισμό του με την εθνική Σερβίας. Δείτε πόσο θα μείνει εκτός δράσης.


Οι υποχρεώσεις των παικτών του Ολυμπιακού με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, άφησε πίσω συντρίμμια και καταστροφές. Μετά τον Βασίλη Τοροσίδη και ο Λιούμπομιρ Φέισα μπαίνει στην "ερυθρόλευκη" λίστα με τους τραυματίες.


Ο διεθνής μέσος, αγωνίστηκε μονάχα ένα ημίχρονο στο ματς της εθνικής Σερβίας με αντίπαλο την Ιταλία κι αυτό γιατί ένιωθε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στην επανάληψη.


Το δυσάρεστο για τον ίδιο, τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και τον Ολυμπιακό είναι πως ο 23χρονος χαφ όπως αποδείχθηκε θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως χάνει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με ΑΕΚ (εκτός) και Ντόρτμουντ (εντός).

Συγκεκριμένα, ο Λιούμπομιρ Φέισα, εξετάστηκε από τον γιατρό των "ερυθρολεύκων" Χρήστο Θεό και τα αποτέλεσμα λένε πως έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε σε μια κρίσιμη περίοδο.

Έτσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απουσίες βασικών παικτών, τόσο στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ, όσο και στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, όπου θα κρίνει κατά πολύ τη συνέχεια των "ερυθρολεύκων" στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου