6 Οκτ 2011

sport-fm.gr || «Μιλάει με Γκουαρδάδο ο Ολυμπιακός»!

Σε προχωρημένες επαφές με τον Αντρές Γκουαρδάδο φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Το συμβόλαιο του Μεξικανού μεσοεπιθετικού με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, άρα οι Πειραιώτες μπορούν να τον αποκτήσουν χωρίς να δώσουν χρήματα στην ισπανική ομάδα.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Φως», οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν δύο σκέψεις για την περίπτωση του 25χρονου παίκτη: Η πρώτη αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα συμφωνήσουν με τον διεθνή ποδοσφαιριστή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και η δεύτερη πως θα κινηθούν άμεσα, ώστε ο Γκουαρδάδο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού και η Λα Κορούνια να πάρει ένα μικρό αντίτιμο για την παραχώρησή του. 


Η περσινή σεζόν ήταν η χειρότερη στην καριέρα του Μεξικανού, αφού τέτοια περίοδο (03/10/11, στο 6-1 της Ρεάλ επί της Λα Κορούνια) είχε υποστεί θλάση που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου εννιά αγωνιστικές. Ωστόσο, στην ισπανική ομάδα βιάστηκαν στην επιστροφή του και έπαθε υποτροπή επιστρέφοντας στο παιχνίδι του β’ δεύτερου γύρου με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τη φετινή σεζόν ο 25χρονος παίκτης έχει παίξει σε 5 ματς και έχει πετύχει 3 γκολ στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, αφού η Λα Κορούνια υποβιβάστηκε την περσινή σεζόν από τη Primera Division.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου