28 Οκτ 2011

redplanet.gr || Σκέψεις για Πάντελιτς

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ κατά την διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων έδειξε να έχει επηρεαστεί σε κάποιο βαθμό από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Στο πλαίσιο αυτό ο Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται να ξεκινήσει κόντρα στον ΟΦΗ τον Μάρκο Πάντελιτς.


Ο Αλγερινός επιθετικός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του Πειραιά.
Στις τελευταίες προπονήσεις, όμως, έδειξε να έχει επηρεαστεί σε κάποιο βαθμό από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις του με την φανέλα του Ολυμπιακού, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βάσκος, ο οποίος ποντάρει πολλά στην παρουσία του "τρομοκράτη", ειδικά στα κρίσιμα παιχνίδια, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να του δώσει ανάσες ενόψει της αναμέτρησης της Γερμανίας με την Ντόρτμουντ.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει στο μυαλό του ως αντικαταστάτη του Τζεμπούρ στο ματς που ακολουθεί με τον ΟΦΗ στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος, ο οποίος στα επίσημα παιχνίδια έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά και αυτή ως αλλαγή κόντρα στην Ξάνθη (σ.σ.: είχε σκοράρει κιόλας) περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να παίξει.

Ο 33χρονος στράικερ θέλει μία ευκαιρία για να την... αρπάξει από τα μαλλιά και να πείσει τον προπονητή του, πως αξίζει να χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο από ότι μέχρι τώρα.

Το αν τελικά τον δούμε κόντρα στους Κρητικούς, θα αποφασιστεί κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δεν αποκλείεται να προβεί και σε άλλες αλλαγές, έτσι ώστε, να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες του, που τον τελευταίο καιρό παίζουν ασταμάτητα.

Τέλος, αναφορικά με τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Γιάννη Μανιάτη, οι οποίοι πέρασαν κάποια κρυολογήματα μέσα στην εβδομάδα, στην παρούσα φάση δεν κινδυνεύουν να χάσουν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο "Γ. Καραϊσκάκης".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου