28 Οκτ 2011

redplanet.gr || Καμία έκπληξη από Βαλβέρδε

Ανακοινώθηκε η 18άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ χωρίς εκπλήξεις. Βάσιμες ελπίδες για να προλάβει την αναμέτρηση στο Ντόρτμουντ ο Τοροσίδης, ιατρικά έτοιμος και ο Γέστε.


Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν την Παρασκευή (28/10) στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (29/10, 19:30) με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.
Στο πρόγραμμα της πειραϊκής ομάδας εντάχθηκαν οι Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Γέστε και Βαλεριάνος. Οι Τοροσίδης και Γέστε δεν έλαβαν μέρος μόνο στο δίτερμα, καθώς ακολούθησαν το ίδιο διάστημα έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Ο "Τόρο" υποβλήθηκε την Παρασκευή (28/10) σε εξέταση (υπερηχογράφημα) στο θεραπευτήριο Metropolitan, τα αποτελέσματα του οποίου έδειξαν ότι έδειξαν ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού του. Έτσι, αυξήθηκαν οι ελπίδες προκειμένου ο Έλληνας αμυντικός να είναι διαθέσιμος στον ευρωπαϊκό εκτός έδρας αγώνα με την Ντόρτμουντ (1/11). Το ίδιο ισχύει και για τον Γέστε. Τόσο ο Ισπανός όσο και ο Τοροσίδης είναι ιατρικά έτοιμοι.

Παράλληλα, ο Φουστέρ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι: Κοστάνσο, Μέγκιερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Τοροσίδης, Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Γέστε και Φουστέρ θα προπονηθούν το Σάββατο (29/10) στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου