28 Οκτ 2011

sport-fm.gr || Στις επάλξεις ο «Τόρο»!

Στις επάλξεις ο «Τόρο»!
Έτοιμος για την κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης με την Ντόρτμουντ στο Champions League αναμένεται να είναι ο Βασίλης Τοροσίδης!

Ο Έλληνας μπακ του Ολυμπιακού προπονήθηκε σήμερα (28/10) -όπως και ο Γέστε- με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε στο Metropolitan έδειξαν πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στα πλευρά!


Φυσικά, τόσο ο «Τόρο», όσο και ο Ισπανός μέσος δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την αυριανή (στις 19:30) αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο, ο πρώτος δημιούργησε στον προπονητή του μια ελπίδα πως θα τον έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με τη γερμανική ομάδα.

Τοροσίδης και Γέστε δεν έλαβαν μέρος μόνο στο δίτερμα, καθώς ακολούθησαν το ίδιο διάστημα έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Από εκεί και πέρα, ο Φουστέρ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψαν και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: Κοστάντσο, Μέγερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου