6 Οκτ 2011

sport-fm.gr || Για πάντα στο λιμάνι…


Επιβεβαιώνεται (ανεπίσημα) από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε ανανέωση των συμβολαίων των Όλοφ Μέλμπεργκ, Αριέλ Ιμπαγάσα και Βασίλη Τοροσίδη, καθώς επίσης και του Ερνέστο Βαλβέρδε.



Τόσο ο 34χρονος Σουηδός αμυντικός, όσο και ο 35χρονος Αργεντινός μέσος δεσμεύονται μέχρι το καλοκαίρι, αλλά παρά την… προχωρημένη ηλικία τους υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την προσφορά τους. Το ίδιο ισχύει και για τον Τοροσίδη, που δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι (το συμβόλαιό του λήγει το 2013), αλλά υπάρχει πρόθεση να δεσμευτεί για μεγαλύτερο διάστημα με αύξηση των αποδοχών του και της ρήτρας στο συμβόλαιό του. Πάντως από την ΠΑΕ γίνεται σαφές πως οι συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων δεν θα γίνουν εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά το Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο.

Σε ό,τι αφορά τον Ερνέστο Βαλβέρδε, η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού για όσο περισσότερο γίνεται είναι δεδομένη, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Απολογήθηκε ο Γέστε

Από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Φραν Γέστε. Ο Ισπανός μέσος απολογήθηκε ενώπιον του διευθύνοντος συμβούλου του συλλόγου, Γιάννη Βρέντζου, για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην Ισπανία χωρίς την άδεια του συλλόγου.

Ο παίκτης είχε πάρει άδεια για να εξεταστεί από δικό του γιατρό στην πατρίδα του, αλλά όχι και για να χειρουργηθεί. Ο Γέστε ισχυρίζεται πως είχε πάρει τηλέφωνο τον Ερνέστο Βαλβέρδε την ημέρα του αγώνα με την Άρσεναλ, αλλά δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του γιατί είχε το τηλέφωνό του κλειστό. Ο Βάσκος τεχνικός επιβεβαιώνει πως δέχτηκε κλήση από τον ποδοσφαιριστή, αλλά την είδε μετά την αναμέτρηση του Λονδίνου.

Μένει να φανεί ποια ποινή θα επιβληθεί στον Γέστε από τη διοίκηση της ΠΑΕ,. Το βέβαιο είναι πως από τη στιγμή που έγινε η επέμβαση, παρότι αποδείχτηκε πως δεν υπήρχε ουσιαστικό πρόβλημα στο γόνατό του, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου