14 Οκτ 2011

sport-fm.gr || «Κλειστά χαρτιά» από Βαλβέρδε

Κλειστά τα χαρτιά του κράτησε και χθες ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναφορικά με την ενδεκάδα που θα «κατεβάσει» κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο. Από επιλογές άλλο τίποτα (παρά τις απουσίες των Τοροσίδη και Φέισα) με τον Βάσκο να έχει 22 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Ρυθμιστής είναι, ως γνωστόν, ο Μανιάτης από το επίπεδο ετοιμότητας του οποίου θα οριστικοποιηθούν τα πλάνα του τεχνικού του Ολυμπιακού. 

Ο διεθνής μπακ προπονείται από την αρχή της εβδομάδας, ωστόσο στο τέλος του προγράμματος του βγαίνουν κάποιες μικροενοχλήσεις -κάτι φυσιολογικό, καθώς του βγαίνει η κούραση. Έτσι, λοιπόν, είναι ένα θέμα ακόμη αν θα του εμπιστευτεί μια θέση στην ενδεκάδα.

Σε ενδεκάδα με τον διεθνή μπακ βασικό, ο Μοντέστο θα πάρει θέση στο χώρο του κέντρου, δίπλα στον Ορμπάιθ, με τον Ιμπαγάσα να κινείται πιο μπροστά. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Κορσικανός θα αναλάβει ρόλο μπακ με τον Μακούν να παίρνει θέση στα χαφ. Σίγουρη μοιάζει η επιθετική τριπλέτα, με τους Φουστέρ, Μιραλάς κινούμενους στα άκρα και τον Τζεμπούρ στην επίθεση.

Από την άλλη η σύνθεση της άμυνας θα εξαρτηθεί από το αν θα βρεθεί σε αυτήν ο Μέλμπεργκ. Η σκέψη να μείνει στον πάγκο για να παρουσιαστεί «φρέσκος» απέναντι στην Ντόρτμουντ «στριφογυρίζει» στο μυαλό του Βαλβέρδε. Η απόφαση θα παρθεί την τελευταία στιγμή. Επιστρέφει ο Παπαδόπουλος, στα αριστερά θα ξεκινήσει ο Χολέμπας, ενώ τα γάντια του πορτιέρο θα παραμείνουν -κατά πάσα πιθανότητα- στα χέρια του Κοστάντσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου