20 Οκτ 2011

sport24.gr || Μπεκενμπάουερ: "Ο Ολυμπιακός με εντυπωσίασε"

Εντυπωσιασμένος με την απόδοση του Ολυμπιακού, έμεινε ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, ο οποίος σχολίασε για την Γερμανική τηλεόραση το ματς με την Ντόρτμουντ. Τι είπε ο Μίχαελ Τσορκ

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, μίλησε ο θρύλος του Γερμανικού ποδοσφαίρου Φραντς Μπεκενμπάουερ, , σχολιάζοντας το ματς με την Ντόρτμουντ για την τηλεόραση της πατρίδας του.


Μάλιστα, ο Μπεκενμπάουερ δεν δίστασε να μιλήσει και με σκληρά λόγια για την Γερμανική ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά "Φαίνεται πως Τσάμπιονς Λιγκ και Ντόρτμουντ δεν ταιριάζουν μαζί".

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μπεκενμπάουερ: "Ο Ολυμπιακός πραγματικά με εντυπωσίασε. Κέρδισε το σεβασμό με την απόδοσή του. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε ακόμη καλύτερος. Φαίνεται πως Τσάμπιονς Λιγκ και Ντόρτμουντ δεν ταιριάζουν μαζί".

Τσορκ: "Η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή"

Από την πλευρά του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ Μίχαελ Τσορκ, δήλωσε: "Η απογοήτευση είναι μεγάλη. Θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα και η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, ήμασταν απογοητευτικοί. Πέρα από την ευκαιρία του Μπλαστσικόφσκι δεν κάναμε τίποτε. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποφασιστικός στις μονομαχίες και πιο δυνατός από μας. Εμείς τρέξαμε περισσότερο, αλλά δεν είχαμε ουσία και χάσαμε τις μονομαχίες.

Πρέπει να αποδεχτούμε την κριτική. Μας έλειψε η ωριμότητα και δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε τέτοια εύκολα γκολ. Πλέον είναι πολύ δύσκολο να προκριθούμε, ακόμη και να πάρουμε την τρίτη θέση. Δεν πρέπει όμως να καταθέσουμε τα όπλα. Έχουμε δύο ματς από τα τρία που ακολουθούν στην έδρα μας και θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου