28 Νοε 2011

Τράβηγμα στον προσαγωγό ο Μέλμπεργκ

Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Όλοφ Μέλμπεργκ, καθώς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε από τον Χοσέ Χολέμπας στο 21'. Αγώνας δρόμου για να προλάβει την Άρσεναλ.

Δεν έχουν τελειωμό οι τραυματισμοί για τον Ολυμπιακό, καθώς τελευταίο θύμα τους είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο διεθνής Σουηδός στόπερ έπαθε τράβηγμα στον προσαγωγό στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και αντικαταστάθηκε στο 21' από τον Χοσέ Χολέμπας.
Ο 34χρονος κεντρικός μπακ ένιωσε ένα τσίμπημα στον δεξιό προσαγωγό στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης και αμέσως έκανε νόημα στον πάγκο της ομάδας για αλλαγή, αφού εάν συνέχιζε κινδύνευε με θλάση που θα τον άφηνε για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων. Τώρα ο Μέλμπεργκ αναμένεται να μείνει για μια περίπου εβδομάδα εκτός προπονήσεων και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα δώσει μάχη με τον χρόνο προκειμένου ο παίκτης να είναι έτοιμος για το καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με την Άρσεναλ για τους ομίλους του Champions League στις 6 Δεκεμβρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου με νίκη οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία, είτε στην ίδια διοργάνωση είτε στο Europa League (θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα στο Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου