24 Νοε 2011

Μανιάτης: "Παίζουμε το ποδόσφαιρο του Βαλβέρδε"

Στην τακτική του Ερνέστο Βαλβέρδε και το τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα είτε εντός, είτε εκτός έδρας, στάθηκε ο MVP, Μανιάτης. Τι είπε ο Μέλμπεργκ. Το Sport24.gr είναι στην Μασσαλία και μεταδίδει.


Για τις συμβουλές του Ερνέστο Βαλβέρδε και την καλή προετοιμασία μίλησε ο Γιάννης Μανιάτης, υπογραμμίζοντας πως με τέτοια εμφάνιση, θα έρθει η νίκη και στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την Άρσεναλ.

Ο Έλληνας αμυντικός, αναφέρθηκε επίσης και στη θέση που αγωνίστηκε έστω κι αν δεν είναι η φυσική του, ενώ τόνισε πως η πίεση, το τρέξιμο και το πάθος έδωσαν τη νίκη.

"Μου ζητήθηκε να παίξω ως αμυντικό χαφ και έκανα αυτό που μου ζήτησε ο προπονητής μου. Ήταν σημαντικό για εμάς το αποτέλεσμα και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Ήμασταν πάρα πολύ καλά διαβασμένοι, μας είπε ο προπονητής μας πως πάμε για τη νίκη, το πιστέψαμε και εμφανιστήκαμε αποφασισμένοι. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες, δεχτήκαμε πίεση στο τέλος, αλλά ο Μέγιερι ήταν σε καλή μέρα.

Το πάθος και το πολύ τρέξιμο μας έδωσε τη νίκη. Ήρθαμε εδώ με σκοπό να μην κάτσουμε πίσω και να περιμένουμε την Μαρσέιγ, αλλά να παίξουμε το ποδόσφαιρο, που παίζουμε φέτος και γενικά με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Είναι επιτυχία αυτό που καταφέραμε. Θέλαμε να πάρουμε από την αρχή την κατοχή και κάναμε ευκαιρίες επειδή πιέζαμε και είμαστε χαρούμενοι.

Για το ματς με την Άρσεναλ: "Είναι τελικός και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, που και σήμερα μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη και τον ευχαριστούμε. Αν εμφανιστούμε όπως σήμερα, συγκεντρωμένοι, τρέξουμε και δείξουμε αυτό το πάθος πιστεύω θα κερδίσουμε".

Μέλμπεργκ: "Επιτέλους πήραμε τους 3 βαθμούς"

Συγκρατημένος αλλά και ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Μαρσέιγ.

Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στην επιτυχία των "ερυθρόλευκων" αλλά και τον βαθμό δυσκολίας που τον πέτυχαν στο θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός αμυντικός:

"Θεωρώ ότι επιτέλους πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε κάνει και άλλα καλά ματς σήμερα και δεν τα είχαμε καταφέρει. Σταθήκαμε λιγάκι τυχεροί, επιτέλους πήραμε τρεις βαθμούς.

Είναι δύσκολο στο Τσάμπιονς Λιγκ να γνωρίζεις τις ομάδες όπως στην Σούπερ Λίγκα. Ήμασταν πιο διστακτικοί στα παιχνίδια που είχαμε δώσει, σήμερα όμως μπήκαμε πολύ καλά και πήραμε την νίκη. Κερδίσαμε όμως το παιχνίδι και αυτό έχει σημασία".

Ραφίκ Τζεμπούρ: "Είχαμε καλή τακτική στο παιχνίδι μας, ήμασταν καλοί και προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι απ' ότι στο Ντόρτμουντ, που δεν είχαμε σωστή ανάπτυξη και παίξαμε με μεγάλες μπαλιές. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας στην αντίπαλη άμυνα, είχαμε την ευκαιρία και δεν τους αφήσαμε να πάρουν την πρωτοβουλία στο παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες έψαξαν την ευκαιρία για το γκολ και όποιος έπαιρνε τον έλεγχο, γνώριζε ότι θα έπαιρνε και τη νίκη. Εμείς το καταφέραμε αυτό από το 15ο λεπτό περίπου και καταφέραμε να  φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης".

Φρανσουά Μοδέστο: "Είναι σημαντικό για μένα που επέστρεψα εδώ και πήραμε αυτή τη νίκη. Είμαι χαρούμενος, όπως και όλη η ομάδα. Τώρα πάμε να παίξουμε με την Άρσεναλ και μετά από αυτό το παιχνίδι θα δούμε πού θα βρισκόμαστε. Σημασία δεν έχει με τι θα έρθει να παίξει η Άρσεναλ. Θα είναι δύσκολο για εμάς να την κερδίσουμε. Είναι μία ομάδα της Premier League και όπως και να έρθει δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου