24 Νοε 2011

Φετφατζίδης: "Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας"

Ο "χρυσός" σκόρερ του Ολυμπιακού, Γιάννης Φετφατζίδης μετά το ματς αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι ίδιοι κρατούν την τύχη της πρόκρισης στα χέρια τους και δεν έχουν να φοβηθούν την Άρσεναλ. Μιράλας: "Παίξαμε με καρδιά". Το Sport24.gr είναι στην Μασσαλία και μεταδίδει.


 Αργησε αλλά ευτύχησε να πετύχει το γκολ που αναζητούσε στο Βελοντρόμ της Μασσαλίας στέλνοντας στα ουράνια τον Ολυμπιακό που πήρε σπουδαίο διπλό επί της Μαρσέιγ, στην προσπάθεια για πρόκριση στους "16".

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποδείχθηκε "χρυσή" αλλαγή του Ερνέστο Βαλβέρδε και στο 82' νίκησε τον Μανταντά δείχνοντας τον δρόμο της νίκης και ενδεχομένως της πρόκρισης στους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Φετφατζίδης μετά το 0-1:

"Τώρα μετά από ώρα το συνειδητοποίησα την πέτυχα με το γκολ αυτό. Είχαμε περισσότερη θέληση από την Μαρσέιγ και το αποδείξαμε. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στο ματς.

Τέλος καλό όλα καλά. Μάθαμε μέσα από τα λάθη μας και είμαστε νικητές σε ένα σημαντικό ματς. Νομίζω ότι είμαστε η μόνη ομάδα που μπορεί να το κατάφερνε αυτό. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από την Άρσεναλ.

Η αλήθεια είναι ότι το έψαχνα πολύ αυτό το γκολ και ευτυχώς που ήρθε έστω και τώρα."

Μιράλας: "Παίξαμε με καρδιά"

"Ήρθαμε μα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Παίξαμε με την καρδιά μας και πήραμε αυτό μας άξιζε. Θεωρώ πως αν παίξουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση θα προκριθούμε.

Το σημαντικό είναι να ξεκουραστούμε πλέον και μετά θα δούμε την αγγλική ομάδα. Δεν ξεχνάμε ότι έχουμε και το πρωτάθλημα που μας απασχολεί.

Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στην γυναίκα του Φετφατζίδη ότι θα πληρώσει το εστιατόριο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου