24 Νοε 2011

Βαλβέρδε: "Διπλό στο πιο δύσκολο ματς"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χαρακτήρισε το ματς στη Μασσαλία ως το πιο δύσκολο εκτός έδρας και μοίρασε ευχαριστώ στους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια. Τι είπε για απουσίες, Μανιάτη, Φετφατζίδη και Γέστε. Το Sport24.gr βρίσκεται στην Μασσαλία και μεταδίδει! 



Για το ματς και τις απουσίες: "Πριν από το παιχνίδι θέλαμε τη νίκη, ξέραμε ότι μας έκανε μόνο αυτή και την πήραμε κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα όπως είναι η Μαρσέιγ, ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις. Είναι μία σπουδαία νίκη. Με τόσες απουσίες που είχε η ομάδα ξέραμε ότι είναι δύσκολο αυτό που τελικά καταφέραμε εδώ. Η ομάδα στάθηκε στα πόδια της και μόνο ευχαριστώ αξίζουν στους παίκτες, αλλά και τον κόσμο που ήρθε εδώ να μας συμπαρασταθεί και το ευχαριστήθηκε.

Ειλικρινά πήγαμε με το ίδιο σκεπτικό και στα τρία εκτός έδρας ματς. Το αποψινό ήταν πιο δύσκολο λόγω των απουσιών που είχαμε. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Στο πρώτο ήμασταν καλοί αλλά δεν είχαμε τόσες τελικές προσπάθειες, αφού μας έλειπε η τελική πάσα. Στο δεύτερο όλο και περισσότερο βγαίναμε μπροστά. Όσο για Μανιάτη και Μοδέστο είναι δύο παίκτες αμυντικοί, αλλά οι μόνες εναλλακτικές λύσεις μαζί με τον Ποτουρίδη που ήταν στον πάγκο. Είναι καλοί παίκτες και πειθαρχημένοι και ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους."

Για το ματς με την Άρσεναλ και τις πιθανότητες πρόκρισης: "Η Μαρσέιγ έχει το πλεονέκτημα και εξαρτάται από τον εαυτό της, καθώς προκρίνεται αν κερδίσει εκτός έδρας την Ντόρτμουντ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Άρσεναλ, είναι η μόνη πιθανότητά μας για πρόκριση.

Είμαστε χαρούμενοι για τις εκτός έδρας εμφανίσεις μας, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ακόμα και απόψε μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Θέλουμε να συνεχίσουμε, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για τον Φετφατζίδη: "Ο Φετφατζίδης έχει προσόντα και τα φόντα να γίνει καθοριστικός και αποφασιστικός παίκτης σε μία ομάδα. Πρέπει να γίνει ολοκληρωμένος παίκτης και δεν φτάνουν μόνο τα προσόντα. Πέρυσι ήταν βασικός σε πολλά ματς γιατί πιστεύουμε σε αυτόν. Τα προσόντα πρέπει να αποδεικνύει ότι τα έχει κι αυτό που έκανε σήμερα ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα για εκείνον..

Για τον Γέστε: "Ο Γέστε είναι μαζί μας και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Μπορεί να βοηθήσει και την υπόλοιπη ομάδα να δημιουργεί παιχνίδι, όχι μόνο να δίνει ασίστ και να σκοράρει".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου