4 Σεπ 2011

redplanet.gr || Πιθανό φιλικό με ΟΦΗ στις 9/9

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ (13/9) χωρίς να έχει επίσημα ματς στα πόδια του και οι Πειραιώτες προσπαθούν να κλείσουν φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την Παρασκευή 9/9.

Το αλαλούμ που επικρατεί στην Super League είχε κακό αγωνιστικό αντίκτυπο στον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν τη Μαρσέιγ (13/9) για το πρώτο ματς των ομίλων στο Champions League, χωρίς ούτε ένα επίσημο ματς στα πόδια τους.



Έτσι λοιπόν οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να παίξουν τουλάχιστον ένα φιλικό παιχνίδι, για να πάρουν οι ποδοσφαιριστές κάποια αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Αυτή είναι και η επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε,  ο οποίος θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα, καθώς και οι τραυματίες, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τους Γάλλους. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δοκιμάσει και κάποια σχήματα που έχει στο μυαλό του, ιδίως μετά την αποχώρηση του Ριέρα από τον σύλλογο.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται σε επαφή με την αντίστοιχη του ΟΦΗ, προκειμένου να συμφωνηθεί η διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, την Παρασκευή 9/9 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Η οριστική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου