4 Σεπ 2011

sport-fm.gr || Βιασύνη όχι, αναζήτηση ναι

Η αποχώρηση του Άλμπερτ Ριέρα για την Γαλατασαράι ανοίγει και πάλι στον Ολυμπιακό τον «φάκελο» μεταγραφές. Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς πλέον να βιάζονται, έχουν μπει σε διαδικασία αναζήτησης επιθετικού με τα ονόματα των Νιχάτ, Ασαμόα, Ακαλέ, φορσέλ και Ντιούφ να είναι στην λίστα.


Ο Ισπανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να βρουν αντικαταστάτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν στραφεί στην αγορά των… ελεύθερων παικτών ώστε να βρουν κάποιον που θα ενισχύσει την ομάδα του Βαλβέρδε τουλάχιστον στο πρωτάθλημα.

Βιασύνη από την διοίκηση των Πειραιωτών δεν υπάρχει αφού η σχετική προθεσμία εκπνέει στις 10 του μήνα, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μέσα στις επόμενες δύο μέρες πιθανότατα το θέμα θα έχει τελειώσει.

Οι προτάσεις για παίκτες φτάνουν «βροχή» στον Ολυμπιακό και τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα την δεδομένη στιγμή είναι των Νιχάτ, Ακαλέ, Φορσέλ και Ντιούφ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η επιλογή θα είναι σίγουρα από τους συγκεκριμένους παίκτες αφού υπάρχουν πολλοί ακόμα… στην πιάτσα που δεν αποκλείεται να απασχολήσουν τους «ερυθρόλευκους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου