28 Αυγ 2011

GAVROS.GR | "Ηρθε για υπογραφες!!"

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα ο Ζαν Μακούν προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Η πτήση από το Παρίσι που τον μετέφερε έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με τον Καμερουνέζο να πατάει Ελλάδα, έχοντας στο πλευρό του έναν από τους εκπροσώπους του.

Στο αεροδρόμιο ωστόσο τον περίμεναν οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του, ο Άκης Ζήκος και ένας ακόμη, για την υποδοχή. Ωστόσο, ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής δεν έκανε καμία τοποθέτηση, αφού αυτό που προέχει για τον ίδιο είναι να κλείσει πρώτα θετικά η υπόθεση και μετά θα γίνουν όλα.


Αυτό στο οποίο περιορίστηκε είναι ότι: «Πρώτα να υπογράψουμε και μετά θα μιλήσουμε»

Πλέον, αναμένεται και το τυπικό σκέλος του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό, που θα ακολουθήσει τη Δευτέρα.
Ο «ΓΑΥΡΟΣ» σας είχε ενημερώσει για το ταξίδι που επρόκειτο να κάνει άμεσα από την Αγγλία ο παίκτης της Άστον Βίλα και αυτός την Κυριακή φτάνει στη χώρα μας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ (δείτε δίπλα το πρωτοσέλιδο με το «χτύπημα» για τον ερχομό του Μακούν)!
Μετά τα προφορικά «ναι», ο Καμερουνέζος μέσος ήρθε στην Ελλάδα για να ακολουθηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και να υπογράψει, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσαία γραμμή του Θρύλου!
Η υπόθεση, λοιπόν, είναι στην τελική της ευθεία με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει το «μπαμ» στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, με έναν παίκτη που έχει σημαντικές παραστάσεις ερχόμενος από την Άστον Βίλα, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί στις κορυφαίες ομάδες της Γαλλίας (Λιόν και Λιλ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου