17 Σεπ 2011

redplanet.gr || "Πονοκέφαλος" για την 18άδα!

Ευχάριστο πονοκέφαλο θα έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την 18άδα του αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή (18/9, 20:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Πέντε παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Πάντελιτς στη κορυφή και Μιραλάς στο πλάι σκέφτεται ο Ισπανός τεχνικός.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει ο Ολυμπιακός από την Κυριακή (18/9, 20:30), όπου υποδέχεται την Ξάνθη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά, όχι μόνο την κατάρτιση της ενδεκάδας, αλλά για τους 18 ποδοσφαιριστές που θα δηλώσει στο φύλλο αγώνα.



Πλην των Φετφατζίδη και Ποτουρίδη, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού είναι διαθέσιμοι για επιλογή. Ειδικά στον άξονα της μεσαίας γραμμής παρατηρείται συνωστισμός, καθώς πέντε παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα και δύο στον ...πάγκο της ομάδας. Πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος από τους Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φέισα και Ορμπάιθ θα μείνει και εκτός 18άδας! Φανέλα βασικού θα διεκδικήσουν οι Μοδέστο, Ιμπαγάσα με αουτσάιντερ τον Μακούν, ενώ πιθανότατα να ξεκουραστεί ο Φέισα.

Από εκεί και πέρα ο Βαλβέρδε θέλει να πιέσει από την αρχή την Ξάνθη και να ξεκλειδώσει γρήγορα - γρήγορα την άμυνα των φιλοξενουμένων, οπότε προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης με ταυτόχρονη μετατόπιση του Μιραλάς σε ρόλο ακραίου κυνηγού. Ο Τζεμπούρ δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος και θα βρίσκεται στους αναπληρωματικούς.

Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν και οι Χαβίτο, Γκρμπιτς, Αμπντούν, με ίσες πιθανότητες. Ένας από τους τρεις θα είναι ο δεξιός μεσοεπιθετικός κόντρα στην Ξάνθη, ένας θα αποτελεί μια από τις 7 αλλαγές και ένας θα βρεθεί ...στις εξέδρες του Φαληρικού γηπέδου. Ο Γέστε, ο οποίος αντιμετωπίζει και ένα μικροπρόβλημα στα πλευρά από το ματς με την Μαρσέιγ, θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας.

Στην άμυνα δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές και δύο από τους Παπάζογλου, Μαρκάνο και Μανιάτη θα βρεθούν εκτός 18άδας, ενώ ίσως γίνει η έκπληξη με τον Μέγκιερι να παίρνει τη θέση του Κοστάνσο κάτω από τα γκολπόστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου