17 Σεπ 2011

redplanet.gr || Πιο κοντά Μόνχε και Ζαραδούκας

Λεπτομέρειες φαίνεται να απομένουν για την απόκτηση του Μόνχε από τον Ολυμπιακό, ενώ προχωράει και η περίπτωση του Ζαραδούκα. Γιατί δεν έγινε του Σανκαρέ.

Ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου (αλλά και της Καβάλας) στο περιφερειακό πρωτάθλημα της 'Δ Εθνικής, άνοιξε την όρεξη σε πολλές ομάδες για την απόκτηση κάποιων από τους ποδοσφαιριστές που μοιραία μένουν ελεύθεροι.


Έτσι λοιπόν και ο Ολυμπιακός (του Πειραιά) "ορέγεται" την απόκτηση των Μόνχε και Ζαραδούκα, οι οποίοι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αποτελέσουν κι επίσημα παρελθόν από τον συνονόματο του Βόλου. Για τον Αργεντινό άσο, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα σε σχέση με την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού, καθώς βρίσκεται μια ανάσα από την μετακίνηση του στον Πειραιά και πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Εφόσον μείνει ελεύθερος, στη συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, θα ανακοινωθεί.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζαραδούκας είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, όμως τη δεδομένη στιγμή δύσκολα χωράει στο ρόστερ της ομάδας, αφού για το αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχουν οι Χολέμπας, Μαρκάνο, Βαλεριάνος και με την έλευση του αμυντικού του Βόλου θα υπάρξει ένας συνωστισμός.

Υπαρκτό είναι έτσι το σενάριο να αποκτηθεί ο Έλληνας διεθνής μπακ και να αγωνιστεί ως δανεικός σ' άλλη ομάδα (Παναιτωλικός) ως το τέλος της σεζόν, κάτι που ο ίδιος ο παίκτης δεν δείχνει να το θέλει και πάρα πολύ. Για να συμβούν όλα αυτά θα πρέπει βεβαίως πρώτα να υπάρξει οριστική συμφωνία με τον παίκτη, κάτι πάντως που μοιάζει και σαν πιθανότερη εξέλιξη.

Εκτός των Μόνχε και Ζαραδούκα, ο Ολυμπιακός έδειξε ενδιαφέρον και για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του Βόλου, τον Σανκαρέ. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής", υπήρχε μάλιστα επικοινωνία της πλευράς των ερυθρολεύκων με τον Σενεγαλέζο στόπερ, όμως το πράγμα δεν δείχνει να προχωρά.

Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει θέση ξένου και θα έπρεπε ο Σανκαρέ να πάει να αγωνιστεί δανεικός σε άλλη ομάδα, κάτι που δεν αρέσει στον ίδιο. Τελικά ο παίκτης οδεύει προς τον Άρη, όπου θα συνεργαστεί ξανά με τον Σάκη Τσιώλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου