20 Σεπ 2011

sport-fm.gr || Στο πλευρό του Βαλβέρδε

Την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε εκφράζει η διοίκηση του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά στην πρεμιέρα της στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στη SKODA Ξάνθη.

Οι διοικούντες τους «ερυθρόλευκους» περιμένουν βελτίωση στα παιχνίδια που ακολουθούν, κάτι που έγινε και στην προηγούμενη θητεία του Ισπανού προπονητή στον πάγκο του συλλόγου.


Μια «ανάσα» από το να ξεκινήσει με το… αριστερό στο πρωτάθλημα έφτασε ο Ολυμπιακός την Κυριακή, αλλά πήρε τελικά τους τρεις βαθμούς της νίκης με την Ξάνθη. Η εμφάνιση μπορεί να μην άρεσε σε κανέναν, αλλά όλοι κράτησαν την ουσία και ελπίζουν σε καλύτερες μέρες. Κριτική υπάρχει, αφού μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, λίγο έλειψε να συμβεί κάτι παρόμοιο και στο πρωτάθλημα, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να χάνουν με 1-0 μέχρι το 87’. Πανικός πάντως δεν υπάρχει, με τη διοίκηση του συλλόγου να τονίζει: «Έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ, τον προπονητή μας και το επιτελείο του. Και πέρυσι δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική».

Την περασμένη περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ξεκινήσει με ήττα από τον Ηρακλή, αλλά ακολούθησαν τα «τρίποντα» με Κέρκυρα και Πανσερραϊκό και η ομάδα πήρε μπροστά στη συνέχεια, όπως έγινε και το 2008, με τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση στο Champions League και μετά τις νίκες με Αστέρα Τρίπολης και SKODA Ξάνθης. Η ήττα ήρθε από τους Γάλλους φέτος, η νίκη έστω και δύσκολα με την Ξάνθη και πλέον περιμένουν την αγωνιστική ανάταση.

Έρχονται δύο και stand by ο τρίτος

Την οριστική απόφαση της ΕΠΟ περιμένει ο Ολυμπιακός για να υπογράψουν οι Βιθέντε Μόνχε και Γιάννης Ζαραδούκας. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει ήδη με τη διοίκηση των Πειραιωτών για συμβόλαιο 2 ετών με απολαβές 250.000-300.000 ευρώ ο πρώτος και για 2+1 χρόνια ο δεύτερος αντί 200.000 ετησίως ο δεύτερος. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προορίζεται για βασικός για το αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ ο Έλληνας μπακ δεν θα δοθεί δανεικός, αλλά θα παραμείνει στο ρόστερ και θα πάρει ευκαιρίες.

Εκτός των δύο ποδοσφαιριστών, υπάρχουν σκέψεις για απόκτηση και του Έλντιν Γιακούποβιτς, ο οποίος δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με ομάδα του εξωτερικού. Η περίπτωσή του είχε απασχολήσει όταν ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε αναζήτηση πορτιέρο στις αρχές του καλοκαιριού, πριν καταλήξει στον Κοστάντσο. Με την αμφισβήτηση όμως που ήδη υπάρχει στο πρόσωπο του Αργεντινού γκολκίπερ, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Δασκαλάκης δεν καλύπτει τον Βαλβέρδε, γίνονται σκέψεις για την απόκτησή του.

Επιστρέφει ο «Φέτφα»

Στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων θα προσπαθήσει να μπει σήμερα ο Γιάννης Φετφατζίδης, με την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στις προπονήσεις. Ο Έλληνας χαφ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα δοκιμάσει να ανεβάσει «στροφές», για να δει και ο Βαλβέρδε αν μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Εργοτέλη. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού οι Γιάννη Μανιάτης και Λιούμπομιρ Φέισα που έχουν υποστεί θλάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου