26 Σεπ 2011

sport-fm.gr || Όλοι έτοιμοι για Άρσεναλ

Καλά νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην κυριακάτικη προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς Φραν Γέστε και Λιούμπομιρ Φέισα συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα και θα είναι έτοιμοι για το ματς της Τετάρτης στο «Έμιρεϊτς». Όλα καλά με Φουστέρ που εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών.

Το πρωί της Κυριακής οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» γυμνάστηκαν στο Ρέντη και ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας είδε με ικανοποίηση τους Φραν Γέστε και Λιούμπομιρ Φέισα να παίρνουν μέρος κανονικά στο πρόγραμμα και να τίθενται στην διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι της Τετάρτης στο «Έμιρεϊτς» για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Κανονικά στα πλάνα του Βαλβέρδε και ο Μανιάτης που μπήκε ξανά σε φουλ ρυθμούς.

Από εκεί και πέρα, ο Νταβίντ Φουστέρ εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς με τους «κανονιέρηδες».

Κατά τα άλλα, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Όσο για τον Γιάννη Φετφατζίδη, το ιατρικό δελτίο αναφέρει ότι πλέον δεν έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και τις προσεχείς μέρες θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου