26 Σεπ 2011

sport-fm.gr || Με αιχμή τον Μιραλάς

Την προσοχή του στον αγώνα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο έχει στρέψει απόλυτα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, θέλοντας να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Κέβιν Μιραλάς στην επίθεση, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Βέλγου φορ και να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα των «κανονιέρηδων». Ορμπάιθ και Μακούν προβάδισμα στα χαφ.

Η ισοπαλία με την Ίντερ, στο φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι στην Ελβετία, αναμένεται αν είναι ο οδηγός του προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος στον αγώνα της Τετάρτης. Ο Βαλβέρδε ετοιμάζει ενδεκάδα με σύστημα 4-3-3, θέλοντας να παρουσιάσει μια συμπαγή αμυντικά ομάδα και γρήγορη στην αντεπίθεση. Σε σχέση με το παιχνίδι εκείνο, ωστόσο, δεν υπάρχουν οι Ουρτάδο και Φετφατζίδης, σε αντίθεση με τους Ιμπαγάσα, Τοροσίδη και Τζεμπούρ θα δώσουν το παρών.

Την Τετάρτη ο Κοστάντσο θα κάτσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Τοροσίδη δεξιά, Μαρκάνο αριστερά και Μέλμπεργκ-Παπαδόπουλο στο κέντρο. Οι Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα είναι οι δύο σίγουροι στα χαφ, με τον Μακούν να διεκδικεί την τρίτη θέση με αξιώσεις. Στα υπ’όψιν υπάρχει πάντα και ο Φέισα, αλλά το γεγονός ότι προέρχεται από τραυματισμό αποτελεί μείον. Θέση διεκδικεί και ο Μοντέστο, αν και δεν αποκλείεται να πάει στα δεξιά της άμυνας.

Στην επίθεση, ο Κέβιν Μιραλάς αναμένεται να επανέλθει στην κορυφή, ώστε να πέφτει πάνω στον αργό Μερτεζάκερ και να δημιουργεί κινδύνους στην κόντρα, με τους Αμπντούν ή Τζεμπούρ να καταλαμβάνουν τη θέση στα δεξιά και τον Χολέμπας να παίζει ως αριστερό εξτρέμ, κυρίως για να δίνει βοήθειες στην άμυνα, από την πλευρά που επιτίθεται η Άρσεναλ με τον Θίο Γουόλκοτ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το πρωί (09:00) της Τρίτης για Αγγλία, όπου το μεσημέρι (13:00) θα κάνει την τελευταία της προπόνηση πριν τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου